Interne competitie tennis en padel

Regelmatig starten we met een nieuwe ronde van de interne competitie met een heren dubbel, dames dubbel en mixed dubbel competitie. Via de mail en op deze website laten we weten wanneer je je kunt opgeven. 

Ook nu organiseren we weer een interne competitie voor padel, dus ook de padelspelers kunnen zich opgeven in een heren dubbel, dames dubbel of mixed dubbel competitie

Voor wie nog niet eerder heeft meegedaan:

Download de KNLTB Match app (via de app store voor I-phones en Google play voor Android telefoons zoals de Samsung).  Je e-mailadres is je gebruikersnaam en stel een wachtwoord in via de registratie van je KNLTB ID.  (Let op:  deze app is blauw met witte KNLTB letters)

Dan zoek je onze club:  T.C. Maarheeze (let op de puntjes) en de competitie op waarvoor je je wil inschrijven door op "competities in jouw club" bij de tab "zoeken" te kiezen.  Het wijst zich verder vanzelf. 

Hoe werkt het ?

  • De wedstrijden duren 55 minuten, we spelen op tijd. Niet afgemaakte games tellen niet mee, inspelen 5 minuten
  •  De vijfde competitieronde  voor tennis HD, DD en MD, en de tweede ronde padel voor HD, DD en MD loopt van 15 april 2024 tot 1 september 2024 
  • Je komt in een poultje met 3-5 tegenstanders van jouw niveau
  • Je speelt één wedstrijd tegen iedere tegenstander
  • Je bepaalt onderling wanneer je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt, de app helpt je de wedstrijden te plannen!  

 Voor vragen kun je altijd terecht bij de vragenbox op de elke pagina van de website.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 55860874

Sportpark de Romrijten

De Romrijten 10
6026 RD Maarheeze

KVK-nummer

40236890