Tennisles senioren 2021

Je kunt je inschrijven voor de senioren voorjaar/zomer tennis training op de woensdagavond door onze gecertificeerde trainer Edwin Vissers. Naast het trainen van de techniek, tactiek en bewegingsvaardigheden gaan we ook veel oefenen op spelsituaties in het dubbelspel.

De kosten van de lessen zijn nog niet bekend. Je moet lid zijn om les te kunnen nemen. Eerstejaarsleden hebben een korting op hun lidmaatschapsgeld

Personen vanaf 18 jaar zullen maximaal met 2 personen op een baan kunnen trainen ivm de beperkingen van de coronacrisis. De trainer zal de lesstof zo aanbieden dat iedereen 1.5 meter van elkaar vandaan blijft.

Opgave kan door een mailtje te sturen aan [email protected]. Dit kan via de vragenbox onder aan de pagina!

Niet leden kunnen lid worden door het formulier  via https://www.tennisclubmaarheeze.nl/lid-worden in te vullen.

Iedereen krijgt daarna bericht.

Mocht je nog vragen hebben over de cursus, dan kun je onze trainer Edwin Vissers bereiken op 06 55117138.
Ook is er de mogelijkheid om privéles te volgen. informeer bij Edwin over de mogelijkheden en prijzen.