Tennisles senioren 2021

Je kunt je inschrijven voor de senioren voorjaar/zomer tennis training op de woensdagavond van 20.00 - 21.00 uur vanaf 14 april door onze gecertificeerde trainer Edwin Vissers. Naast het trainen van de techniek, tactiek en bewegingsvaardigheden gaan we ook veel oefenen op spelsituaties in het dubbelspel.

De kosten bedragen 70.- Euro voor 10 lessen in een groep van 8 personen (rechtstreeks met de trainer te verrekenen). Je moet lid van de club zijn om les te kunnen nemen. Eerstejaarsleden krijgen 40.- Euro korting op hun lidmaatschapsgeld

Personen vanaf  26 jaar mogen maximaal met 4 personen (exclusief de trainer) op een baan trainen ivm de beperkingen van de coronacrisis. De trainer zal de lesstof zo aanbieden dat iedereen 1.5 meter van elkaar vandaan blijft.

Opgave kan door het formulier in te vullen:  Inschrijven tennisles senioren voorjaar 2021

Iedereen krijgt daarna bericht.

Mocht je nog vragen hebben over de cursus, dan kun je onze trainer Edwin Vissers bereiken op 06 55117138.
Ook is er de mogelijkheid om privéles te volgen. informeer bij Edwin over de mogelijkheden en prijzen.

Niet leden kunnen lid worden door het formulier  via https://www.tennisclubmaarheeze.nl/lid-worden in te vullen.