Tennisles senioren zomer 2020

Nu het weer mogelijk is, zullen we ook de tennislessen hervatten.

Je kunt je nu inschrijven voor de senioren zomer tennis training op de woensdagavond door onze gecertificeerde trainer Edwin Vissers. Naast het trainen van de techniek, tactiek en bewegingsvaardigheden gaan we ook veel oefenen op spelsituaties in het dubbelspel.

Wat is er dit seizoen allemaal mogelijk:

Senioren kunnen 10 lessen volgen voor 75.- Euro (in een groep van 6 personen) of Euro 112,50 (in een groep van 4 personen). Niet leden betalen 50.- Euro extra om tot 31 december 2020 lid te worden van de club.

Personen vanaf 13 jaar zullen maximaal met 4 personen op een baan trainen. De trainer zal de lesstof zo aanbieden dat iedereen 1.5 meter van elkaar vandaan blijft.

We willen zo snel mogelijk starten maar het hangt af hoeveel aanmeldingen er binnen zullen komen, dus geef je zo spoedig mogelijk op (uiterlijk 1 juni). In de maand augustus zijn er geen lessen ivm de vakantie.

Opgave kan door een mailtje te sturen aan [email protected]. Kan via de vragenbox onder aan de pagina!.

Niet leden kunnen lid worden door het formulier  via https://www.tennisclubmaarheeze.nl/lid-worden in te vullen.

Iedereen krijgt daarna bericht.

Mocht je nog vragen hebben over de cursus, dan kun je onze trainer Edwin Vissers bereiken op 06 55117138.
Ook is er de mogelijkheid om privéles te volgen. informeer bij Edwin over de mogelijkheden en prijzen.