Baan reserveren

Hoe kan ik een baan reserveren en boeken ?

Dit kan op twee manieren: via de website of via de KNLTB club app. Om een baan te kunnen boeken moet je inloggen in "mijn Club" op de website of via de KNLTB club app, die dan op je telefoon moet zijn gedownload. Hoe je inlogt en de app download staat  hier uitgelegd.

Je kunt vervolgens een baan reserveren. Dit wijst zich verder vanzelf

wat zijn de regels voor het boeken van een baan:

• je kunt voor max 55 minuten een baan boeken voor 2,3 of 4 personen,
  • je kunt max twee keer op een dag een baan boeken
  • je kunt minimaal 30 minuten van te voren een baan boeken
  • je kunt max 7 dagen van te voren een baan boeken
  • je kunt ook gratis een introduce (geen lid van TC Maarheeze)  meenemen, dit is nu gelimiteerd tot 4 keer per jaar

Iedere speler krijgt een mail met de bevestiging van de reservering. Wees op tijd en mocht je toch niet kunnen, zeg de baan op tijd af, anders telt dit als boeking.

Voor groepen, die elke week op een vast tijdstip spelen kunnen banen gereserveerd worden voor de hele groep. De individuele deelnemers van de groep hoeven dan niet meer te reserveren. Je kunt via de vragenbox onder aan de pagina aangeven of je daar gebruik van wil maken.

Geef aan

• Wie de contactpersoon is en
  • welke baan (banen),
  • op welke dag en