Introductie

De Tennisclub Maarheeze (TCM) is opgericht in 1972. Het park is onderdeel van het sportcomplex De Romrijten. Het is mooi gelegen in een groene omgeving en telt zeven kunstgrasbanen en een oefenmuur. Het iets hoger gelegen paviljoen geeft een goed zicht over de banen. De kleedruimte wordt gedeeld met de plaatselijke hockeyclub. Het aantal leden bedraagt ongeveer  210 waarvan 40 jeugdleden. De bar in het paviljoen wordt verzorgd door eigen leden, evenals het parkonderhoud. TCM verheugt zich op een enthousiast team van vrijwilligers.  Edwin Vissers is de trainer van de club.

TCM is een actieve club. Het jaarprogramma bevat een open (jeugd -) toernooi, de KNLTB voor- en najaarscompetitie, een voorjaarscompetitie junioren, een externe wintercompetitie met regionale clubs, een aantal interne gezelligheidstoernooien voor jeugd en senioren, de Cranendonck kampioenschappen enz. TCM geniet financiële ondersteuning van een aantal trouwe plaatselijke en regionale sponsoren.

Over actuele ontwikkelingen worden de leden geïnformeerd per nieuwsbrief, die via email wordt verzonden. Uiteraard is deze informatie ook beschikbaar op de website van TCM (www.tennisclubmaarheeze.nl).

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 55860874

Sportpark de Romrijten

De Romrijten 10
6026 RD Maarheeze