Tennisles junioren t/m 18 jaar

Tennisles jeugd (vanaf 7 jaar t/m 18 jaar), 2021

De tennislessen voor de jeugd bestaan uit 2 blokken van 16 tennislessen met daartussen de zomervakantie.

Tijdens de lessen staan bewegen, plezier en het aanleren van de basisslagen centraal.

De kinderen oefenen onder leiding van onze gecertificeerde tennistrainer. Er is veel persoonlijke aandacht voor ieder kind.

Wat is er de eerste helft van 2021 mogelijk voor de jeugd:

Junioren t/m 18 jaar kunnen de 16 lessen volgen voor 89.- Euro. De kosten voor de lessen in de tweede helft van het jaar zijn nog niet bekend

De lessen worden op de vrijdag en woensdag aan het einde van de middag en begin van de avond gegeven.

Opgave kan door een mailtje te sturen aan [email protected]

Niet leden kunnen lid worden door het formulier  via https://www.tennisclubmaarheeze.nl/lid-worden in te vullen.

Iedereen krijgt daarna bericht.

De lessen worden gegeven op sportpark De Romrijten aan de Philipslaan in Maarheeze.

Bij verdere vragen: stel ze gerust.  Dit kan onderaan deze pagina  of  bel naar het daar vermeldde contactnummer.

Sportpark de Romrijten

De Romrijten 10