Tennisles junioren t/m 18 jaar

Tennisles jeugd (vanaf 7 jaar t/m 18 jaar), zomer 2020

Nu het weer mogelijk is, zullen we ook de tennislessen hervatten.

Tijdens de lessen staan bewegen, plezier en het aanleren van de basisslagen centraal.

De kinderen oefenen onder leiding van onze gecertificeerde tennistrainer. Er is veel persoonlijke aandacht voor ieder kind.

Wat is er deze zomer allemaal mogelijk voor de jeugd:

Junioren t/m 18 jaar kunnen 16 lessen volgen voor 89.- Euro. Niet leden betalen ook 89.- Euro. Het lidmaatschap (eerste jaar) is voor hun tot 31 december gratis.

De lessen worden op de vrijdagmiddag gegeven.

Personen vanaf 13 jaar zullen maximaal met 4 personen op een baan trainen. De trainer zal de lesstof zo aanbieden dat iedereen 1.5 meter van elkaar vandaan blijft.

We willen zo snel mogelijk starten maar het hangt af hoeveel aanmeldingen er binnen zullen komen, dus geef je zo spoedig mogelijk op (uiterlijk 1 juni). In de maand augustus zijn er geen lessen ivm de vakantie.

Opgave kan door een mailtje te sturen aan [email protected]

Niet leden kunnen lid worden door het formulier  via https://www.tennisclubmaarheeze.nl/lid-worden in te vullen.

Iedereen krijgt daarna bericht.

De lessen worden gegeven op sportpark De Romrijten aan de Philipslaan in Maarheeze.

Bij verdere vragen: stel ze gerust.  Dit kan onderaan deze pagina  of  bel naar het daar vermeldde contactnummer.