Website en KNLTB Clubapp

TCM maakt voor de website gebruik van de software van de KNLTB

Wat kun je zoal doen:

- Nieuwe leden kunnen zich zelf gemakkelijk aanmelden
- door in te loggen via "mijn club" rechtboven aan de pagina heeft ieder lid nu toegang tot zijn eigen gegevens, kan email en telefoonnummer zelf wijzigen en kan competitie uitslagen volgen
- uitnodigen van andere leden voor een partijtje tennis is mogelijk
- de website is gekoppeld aan de KNLTB Clubapp. Vanaf dinsdag 11 juni 2019 is de KNLTB ClubApp alleen te gebruiken vanaf versie 1.8

Heb jij de KNLTB ClubApp nog niet op je telefoon? Download hem snel en zorg dat je niks mist! Clubnieuws en toernooi-informatie inzien of tennismaatjes zoeken. Dat wil jij toch ook vanaf je mobiel kunnen?

Het bestuur hoopt dat de website aan de verwachtingen voldoet en stelt het op prijs als leden suggesties voor verdere verbetering naar voren brengen. Dit kan eenvoudig door even een berichtje te sturen via de website. Onder aan de pagina is daar de mogelijkheid voor.