Sponsoren van TC Maarheeze

Sponsoring van en promotie via Tennis Club Maarheeze in 2021/2022

Tennis is een coronavriendelijke sport gebleken wat zich ook heeft geuit in de populariteit van de sport. Overal zie je tennisverenigingen weer in ledental groeien. Dit is ook bij onze club het afgelopen jaar het geval.

Daarbij komt dat padel, een combinatie tussen tennis en squash, nu in Nederland aan het doorbreken is. Ook Tennis Club Maarheeze is zich aan het voorbereiden voor de aanleg van 2 padel banen op het sportpark de Romrijten, waardoor wij een verdere groei van onze vereniging voorzien.

Naast het traditionele pakket is nu ook mogelijk om de financiering van de padel banen te sponsoren.

Gaarne bieden wij onze sponsoren onderstaande mogelijkheden uw bedrijf en diensten aan onze leden te presenteren en te promoten. En natuurlijk genieten onze sponsoren een voorkeurspositie bij club investeringen en aanbeveling aan de leden.

Er zijn 2 mogelijkheden:

• traditionele sponsoring
  • sponsoring van de Padel investering.

klijk op bijgevoegde bijlages voor de  details van de sponsorpakketten

Sponsor aktie padelbanen in Maarheeze.pdf Sponsor en promotie Tennis Club Maarheeze 2021.pdf

Sportpark de Romrijten

De Romrijten 10