Aanmelden "mijn club"

Rechts boven op de pagina zie je het veld: “Mijn Club”. Je kunt zich daar aanmelden door je bondsnummer (dat op het pasje staat) in te vullen en ”wachtwoord vergeten” aan te klikken.

Dan krijg je een mail waarmee je je wachtwoord kunt instellen. Je krijgt toegang tot de ledenlijst van de club (we mogen nl de ledenlijst vanwege de privacy wetgeving niet meer in ons jaarboek publiceren) en je kunt je gegevens (tel nummer en mailadres) zelf wijzigen.

Met dit wachtwoord kun je ook de nieuwe app van de KNLTB activeren voor de smart phone. Hiervoor download je de “KNLTB Clubapp” via de App Store (voor I-Phones) of Google Play (voor android toestellen) en log je in met uw bondsnummer en het wachtwoord dat je op de site hebt aangemaakt. (Je kunt ook direct op de app het wachtwoord aanmaken. Dit wijst zich verder vanzelf) Met de club app krijg je onder andere

-        inzage in wedstrijdresultaten en wedstrijdprogramma’s van TC Maarheeze maar ook van andere tennisclubs

-        alle nieuwsberichten van TC Maarheeze

-        toegang tot de ledenlijst

-        Je kunt andere leden eenvoudig uitnodigen voor een partijtje

Voor de club zelf is het ook handig omdat het een ideaal communicatiemiddel is en het beheer van de ledenadministratie is er ook een stuk eenvoudiger op geworden. Heb je vragen of kan je je bondsnummer niet vinden: even een mail naar de club. Onder aan de pagina kun je eenvoudig een vraag stellen. Wij horen graag feed back op de nieuwe website zodat we hem nog beter kunnen maken.