Regels bij het boeken van de tennis en padel banen

07 augustus 2022

Voor het gebruik van de tennis- en padelbanen gelden een aantal regels, die we al naar gelang de situatie zelf kunnen instellen, de zgn boekingsinstellingen.  Deze zijn nu als volgt ingesteld (voorlopig tot eind maart 2023). Dan bekijken we de situatie weer en als dat nodig is wijzigen we deze instellingen.

• Het is altijd verplicht de tennis- of padelbaan te reserveren. Alleen dan kan iedereen zien welke banen er vrij of al gereserveerd zijn. Als dit niet lukt om een of andere reden, stuur dan een mailtje naar de club en we vinden vast een oplossing. Ga nooit zomaar spelen omdat de baan toch wel vrij is.
  • Iedereen kan max éénmaal per dag van een tennis- of padelbaan gebruik maken.
  • De reservering geldt voor een uur.
  • Iedereen kan maximaal 3 keer per week een padelbaan reserveren.
  • Je reserveert altijd voor 4 personen; padel is immers een dubbelspel.
  • Alleen in de daluren worden de padelbanen ook verhuurd aan niet leden (door de week van 07.00 tot 17.00 uur en in het weekend). Op de piekuren (door de week van 17.00 - 23.00 uur) kunnen alleen leden van de padelbanen gebruik maken.
  • Regeling voor introducés:
    • Ieder lid kan max 10 introducés per jaar meenemen; We hebben dit gedaan zodat iedereen zijn vrienden of kennissen mee kan nemen om bv padel eens uit te proberen.
    • Voor de padelbanen geldt dat je op de daluren (door de week van 07.00-17.00 uur en in het weekend) max 3 introducés kunt meenemen. Voor de piekuren (door de week vanaf 17.00 uur) max 2 introducés (met 2 leden).
    • Het tarief voor een introducé voor de padelbanen is 7,50 Euro per introducé per uur;
    • Het tarief voor een introducé voor een tennisbaan is 5,00 Euro per introducé per uur (dit is hetzelfde tarief als in het verleden);
    • Het lid dat de baan reserveert,  betaalt het introducé tarief tegelijk met de reservering (via IDEAL).
    • Let op: een reservering met een introduce kan niet verzet of geannuleerd worden. Dit kan alleen maar handmatig. Stuur een mail naar de club dan wordt de afspraak verzet/geannuleerd en het betaalde bedrag teruggestort. Dit kan tot 24 uur voor de reservering

Het is uiteraard niet toegestaan dat er andere mensen op de baan staan dan voor wie de baan is gereserveerd.

Leden en hun introducés die nog geen padel racket of ballen hebben kunnen die gratis lenen van de club.

Als er vragen zijn of als deze instellingen in de praktijk problemen opleveren horen we dat graag.

Sportpark de Romrijten

De Romrijten 10