Vrijwilligers gevraagd

11 februari 2021

Tot onze grote spijt heeft Ludo aangegeven binnenkort te willen stoppen met zijn vrijwilligerswerk bij TC Maarheeze. Ludo heeft vele jaren het parkmanagement op een uitstekende wijze op zich genomen waar we hem zeer dankbaar voor zijn. Zijn vertrek betekent nogal wat voor de vereniging want Ludo was op vele fronten actief: aansturen van de VUT ploeg, regelen van de kantinezaken, uitvoeren van onderhoud aan de banen, contactpersoon naar de gemeente voor technische zaken en lid van het bestuur van de club.  

Het zou natuurlijk heel mooi zijn als we een tweede Ludo kunnen vinden maar deze taken kunnen ook door verschillende vrijwilligers worden uitgevoerd.   Daarom vragen we aan onze leden wie er in de toekomst op dit gebied onze club een handje wil helpen.  We hebben er allemaal baat bij,  het is dankbaar en zeer gewaardeerd werk, je leert nieuwe mensen kennen.

Je kan je aanmelden door ons een mail te sturen via ons mailadres: [email protected] Bellen kan ook: Tel Benno: 06 51314991. Geef aan waar je graag mee zou willen helpen. Ludo is gaarne bereid meer informatie te geven over specifieke werkzaamheden. Zijn tel nr: 06 38656722.  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 55860874

T.C. Maarheeze

Philipsweg 2
6026 RA Maarheeze