Vernieuwde banen officieel geopend

26 juni 2019


De vernieuwde banen zijn zondagmiddag 23 juni officieel geopend. 

Wethouder Marcel Lemmen (VVD, sociaal domein) deed dit door het net op het vernieuwde centercourt strak te draaien en een partijtje tennis te spelen met Oscar Kolsteren, ons jongste lid.

De vernieuwing van de banen is in nauwe samenwerking met de gemeente tot stand gekomen. De club en de gemeente roemen de samenwerking zoals de wethouder ook toelichtte: “De club heeft bij de aanleg heel veel zelf gedaan waarbij de gemeente een kaderstellende en faciliterende rol speelde, een werkwijze die wij als gemeente in de toekomst meer en meer willen toepassen. Toen de tennisclub bij de gemeente aanklopte waren we er in 3 minuten uit. Ik kende de situatie al toen ik nog geen wethouder was en was het er volledig mee eens dat hier snel actie moest worden ondernomen”.

Na de openingshandelingen kreeg Jan Hulsbosch uit handen van de wethouder een oorkonde en een hand-gesigneerde ets. Hij was meer dan veertig jaar de competitieleider van de club en is nog steeds enthousiast lid van het VUT team, dat het tennispark onderhoudt.

Het centercourt en de twee daarachterliggende banen hebben nu een nieuwe kunstgrasmat gekregen. De oude mat was totaal versleten en er bleef na een regenbui lang water opstaan, waardoor de banen soms dagenlang onbespeelbaar waren. Bij deze vernieuwing past een face lift van het park en paviljoen. Deze uitdaging is door vele vrijwilligers opgepakt met een prachtig resultaat.

Door deze vernieuwing zijn de banen en het park weer tiptop in orde zijn. We hebben nu weer goede faciliteiten om verder te groeien. En dat doen we. Na jarenlange daling van het ledenaantal hebben we meer nieuwe jeugdleden en ook volwassenen weten het tennispark weer te vinden. De twee jeugdkompetitieteams hebben dit jaar prima prestaties in de competitie neergezet. We hebben er het volste vertrouwen in dat het tij is gekeerd en de club verder zal groeien.  Nieuwe leden zijn altijd welkom en kunnen zich via de website van de club eenvoudig aanmelden.

We hebben de opening van de banen feestelijk met een hapje en drankje en een gezellige tennismiddag gevierd.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 55860874

T.C. Maarheeze

Philipsweg 2
6026 RA Maarheeze