Tennislessen voor Junioren en Senioren zomer 2020

14 mei 2020

Nu het weer mogelijk is, zullen we ook de tennislessen hervatten. Wat is er dit seizoen allemaal mogelijk:

Senioren kunnen 10 lessen volgen voor 75.- Euro (in een groep van 6 personen) of Euro 112,50 (in een groep van 4 personen). Niet leden betalen 50.- Euro extra om tot 31 december 2020 lid te worden van de club. De lessen worden op de woensdagavond gegeven.

Junioren t/m 18 jaar kunnen 16 lessen volgen voor 89.- Euro. Niet leden betalen ook 89.- Euro. Het lidmaatschap (eerste jaar) is voor het lopende jaar gratis. De lessen worden op de vrijdagmiddag gegeven.

Personen vanaf 13 jaar zullen maximaal met 4 personen op een baan trainen. De trainer zal de lesstof zo aanbieden dat iedereen 1.5 meter van elkaar vandaan blijft.

We willen zo snel mogelijk starten maar het hangt af hoeveel aanmeldingen er binnen zullen komen, dus geef je zo spoedig mogelijk op (uiterlijk 1 juni). In de maand augustus zijn er geen lessen ivm de vakantie.

Opgave kan door een mailje te sturen aan [email protected]

Niet leden kunnen lid worden door het formulier  via https://www.tennisclubmaarheeze.nl/lid-worden in te vullen.

Iedereen krijgt daarna bericht.