TC Maarheeze nodigt jeugd van Maarheeze uit

03 maart 2021

Elke woensdag en vrijdag  van 17 maart t/m 14 april (5 weken) nodigt Tennis Club Maarheeze de jeugd van Maarheeze (van 6 - 26 jaar) uit kennis te maken met tennis. Omdat de jeugd door de coronamaatregelen nu weinig kan sporten maar wel mag tennissen willen we graag deze mogelijkheid aanbieden aan onze dorpsgenoten.

Vanaf 17.00 uur kun je 3 gratis tennislessen krijgen van onze ervaren gecertificeerde tennistrainer op ons tennispark op de Romrijten aan de Philipsweg . Tijdens de lessen staan bewegen, plezier en het aanleren van de basisslagen centraal. Er is veel persoonlijke aandacht voor iedereen. Een tennisracket kun je lenen en we hebben ook genoeg ballen. Zorg wel dat je sportschoenen zonder noppen draagt.

Wel willen we graag weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Klik hier voor het  inschrijfformulier   je krijgt dan van onze trainer bericht wannneer je percies kunt komen. Als het je bevalt en daarna door wil gaan met tennis kun je tegen een aantrekkelijk bedrag lid worden van de club.