Nieuwe website, nieuw logo

07 augustus 2018

Bij een actieve vereniging hoort een mooie website die up to date is en wordt gehouden. TC maarheeze heeft nu een nieuwe website en een nieuw fris logo.  Ons nieuwe logo weerspiegelt onze nieuwe ambities:  Bij de tijd en vol beweging.  Het oude ontwerp van Leo Gooskens is door Cees Ortelee in een modern jasje gegoten  en voorzien van de clubkleuren. 

Onze website was zwaar verouderd en nodigde niet uit tot actief gebruik.  De nieuwe website is gekoppeld aan de software van de KNLTB.  Nu wordt het voor iedereen veel makkelijker.  De website is ook te benaderen via de mobiele telefoon.  Onder "TCM" staat wat je er allemaal mee kunt doen. Clubnieuws vind je onderaan de openingspagina. Met je bondsnummer en je wachtwoord (wel even aanmaken) kun je onder "Mijn Club" je eigen informatie vinden en (beperkt) die van je tennisvriend(-inn)en. Hoe je daar in kunt loggen staat beschreven op de website onder "mijn club inloggen"

Ook opent het nieuwe mogelijkheden om de contributie te betalen. Hier zullen we komend seizoen gebruik van gaan maken. Nadere berichtgeving hierover volgt

Graag willen we na jaren van teruggang van ledenaantal weer langzaam groeien en het doet me veel plezier dat we dit  jaar weer nieuwe leden,  zowel jong als wat ouder, hebben  mogen verwelkomen. 

We hopen dat de nieuwe website het nieuwe elan goed ondersteunt.

Benno Husken 
voorzitter


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 55860874

T.C. Maarheeze

Philipsweg 2
6026 RA Maarheeze