Nieuwe interne competitie start, nu ook met padel

11 maart 2023

We starten per 15 april tot 1 september een nieuwe interne competitie. Hiervoor kun je je vanaf nu opgeven. Met tennis spelen we weer een Heren dubbel, Dames dubbel en een Mixed dubbel competitie. 

Maar, en dit is nieuw, we hebben nu ook een padel interne competitie in heren dubbel, dames dubbel en mixed dubbel, dus padellers dit is je kans om leuke wedstrijdjes tegen andere clubleden te spelen. Je speelt in een poule met 3-5 andere teams en spreekt zelf af wanneer je de wedstrijden tegen elkaar speelt. De app waarmee we werken helpt je met de planning van de wedstrijden en houdt de stand in de poule bij. Je regelt alles zelf.

We starten op 15 april maar omdat er veel leden ook in de KNLTB competities meedoen duurt hij extra lang, dus tot 1 september, dan is er genoeg tijd om de wedstrijdjes te plannen en te spelen. 

De interne competitie was de afgelopen jaren een groot succes en daarom verwachten we weer veel belangstelling. Als je nog niet hebt meegedaan, meld je aan via de KNLTB match app. Mocht je geen partner hebben om mee te spelen, laat het weten dan helpen we met zoeken. Opgeven kan to 12 april.

Hoe je je aanmeldt bij de KNLTB Match app staat op onze website me alle spelregels die je kan bereiken via de volgende link: hoe werkt de interne competitie  

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 55860874

Sportpark de Romrijten

De Romrijten 10
6026 RD Maarheeze

KVK-nummer

40236890