Nieuwe banen voor TC Maarheeze

03 februari 2019


Goed nieuws. Eindelijk is het zover. De gemeente heeft besloten om budget beschikbaar te stellen zodat we binnenkort weer kunnen beschikken over goed bespeelbare banen. Het gaat om baan 1 (centercourt) en de banen 2 en 3 die recht achter het centercourt liggen.

We hopen de renovatie zo snel mogelijk te kunnen starten en houden jullie op de hoogte wanneer het een en ander gaat gebeuren en gereed zal zijn.

Dit betekent een grote sprong vooruit voor onze club. Het betekent ook dat nu meer leden tegelijk kunnen tennissen op goede banen, en die leden hebben we hard nodig ook. We zullen daarom akties plannen om de tennisclub weer te laten groeien in ledenaantal. Dit kunnen we niet alleen. Daar hebben we jullie hulp hard bij nodig. Daarom nodigen we iedereen uit mee te helpen bij met het werven van nieuwe leden. Alle ideeen zijn welkom en als je vrienden of kennissen spreekt, nodig ze dan uit om een partijtje te tennissen. 

We willen jullie hierover (en over de plannen/ontwikkelingen) graag bijpraten op de jaarvergadering die gepland staat op maandagavond 18 maart in het paviljoen om 20.30 uur. Reserveer die datum alvast in de agenda. 


Bestuur TC Maarheeze

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 55860874

T.C. Maarheeze

Philipsweg 2
6026 RA Maarheeze