Huidige coronamaatregelen

16 oktober 2020

Het doel van alle maatregelen is het aantal reisbewegingen, het sociale verkeer en daarmee het aantal contacten tussen mensen drastisch te verminderen. Het kabinet roept mensen dan ook op contacten te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven.

Wat betekent dit voor tennis

TC Maarheeze volgt het beleid van de KNLTB  en respecteert het besluit van de overheid om sportwedstrijden niet meer toe te staan. Onze gezondheid staat voorop en we moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen.

Huidige maatregelen
  • Competitie, Reguliere open toernooien, wintercompetitie zijn gestopt en worden niet gestart/georganiseerd.
  • Vrij tennis (zowel enkel als dubbel is mogelijk) op afspraak en vooraf reservering van de baan . Ook Training is mogelijk.
  • Voor senioren (27 en ouder) geldt dat er max 4 mensen op de baan mogen spelen. Zij houden ook op de baan 1.5 meter afstand. Dit geldt ook voor de trainingen (exclusief de trainer). Voor spelers jonger dan 27 is er geen beperking.
  • Reserveren van de banen is verplicht zodat we kunnen nagaan wie er op het park is geweest en om ervoor te zorgen dat er geen wachtenden zich op het park bevinden.
  • Iedereen wordt verzocht direct na het spelen weer naar huis te gaan om zo het aantal contactmomenten te beperken.
  • Naast het paviljoen, de bar en het terras zijn ook de douches en kleedkamers gesloten, maar het toilet is open voor noodgevallen.
  • Publiek is niet toegestaan.
Meer info en vragen
Een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden omtrent verenigingen, spelers, leraren, competities en toernooien en ander activiteiten vind je hier.