Huidige coronamaatregelen

16 oktober 2020

Het doel van alle maatregelen is het aantal reisbewegingen, het sociale verkeer en daarmee het aantal contacten tussen mensen drastisch te verminderen. Het kabinet roept mensen dan ook op contacten te beperken en zoveel mogelijk thuis te blijven.

Wat betekent dit voor tennis

TC Maarheeze volgt het beleid van de KNLTB  en respecteert het besluit van de overheid om sportwedstrijden niet meer toe te staan. Onze gezondheid staat voorop en we moeten allemaal onze verantwoordelijkheid nemen.

Huidige maatregelen
  • Alle activiteiten georganiseerd door onze club of KNLTB zijn gestopt: Competitie, Reguliere open toernooien, interne competitie, wintercompetitie stoppen of kunnen niet doorgaan.
  • Toss avonden in de huidige vorm stoppen maar het blijft mogelijk om vrij te tennissen en te trainen op de eigen vereniging
  • De maximale groepsgrootte per baan is 2 personen voor volwassenen vanaf 27 jaar (dit is exclusief trainer). Dus volwassenen mogen niet dubbelen, alleen enkelen
  • In verband met de avondklok zijn de banen vanaf 20.30 uur gesloten.
  • Naast het paviljoen, de bar en het terras zijn ook de douches en kleedkamers gesloten, maar het toilet is open voor noodgevallen.
  • Publiek is niet toegestaan.
Meer info en vragen
Een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden omtrent verenigingen, spelers, leraren, competities en toernooien en ander activiteiten vind je hier.