Dubbelen mag weer per 19 november

17 november 2020

Het kabinet heeft vanavond bevestigd dat de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken vervallen vanaf donderdag 19 november. Ook hebben we van de KNLTB inmiddels bevestiging gekregen wat dit voor onze tennisvereniging betekent:

• Dubbelen mag met 4 personen van 18 jaar en ouder in 2 vaste koppels van 2 personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en met je medespeler
  • Officiële competities en toernooien zijn verboden. Onderlinge wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar binnen een vereniging zijn wel toegestaan. Helaas kan onze interne competitie met de senioren nog niet hervat worden.
  • Vrij tennissen en trainen is mogelijk. De maximale groepsgrootte bij trainingen is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer).
  • Reserveren van banen via de KNLTB Club app of website is verplicht.
  • Paviljoen en terras, douches en kleedkamers zijn gesloten, het toilet is open voor noodgevallen.
  • Publiek is niet toegestaan, dus ouders kunnen niet blijven kijken bij hun kinderen.

We zijn blij dat we ook weer kunnen dubbelen, want bewegen is gezond. Houd daarbij altijd de basisregels in acht: houd 1.5 meter afstand, was je handen en als je klachten hebt blijf  thuis en laat je testen.

Als je vragen hebt mail of bel het bestuur of raadpleeg de KNLTB site via devolgende link KNLTB info

tenni[email protected]